Aysel Hüsnü Ünalan Anaokulu
YENİŞEHİR MAH. 234 SK. AYSEL HÜSNÜ ÜNALAN ANAOKULU NO 4 HALİLİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran, yeniliklere açık, geleceğe güven ve umutla bakan, bilimsel düşünceyi teşvik eden, araştıran, üreten, sorgulayan, pozitif bakış açısına sahip, öz kültürünü tanıyan, benimseyen ve koruyan, ilkeli, çağdaş, geleceğe ışık tutan birey olma yolunda ilk adımların atıldığı bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kurumumuzun misyonu; okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların bedensel, zihinsel, duygusal gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, vatanını seven, ulusal değerlerine bağlı, hoşgörülü, anlayışlı, hümanist, empati kurabilen ve insanı ilişkilerini güçlendirmeye çalışan, okuyan, sorgulayan, hakkını savunan, dürüst, adaletli bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

Okulumuz il merkezine 2 ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.

Yenişehir Mah. 234.Sok No:4 Haliliye