OKULUMUZA İSMİNİ VERENLERİ TANIYALIM.

AYSEL ÜNALAN

10/10/1950 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlköğretim hayatına Şair Nabi İlköğretim Okulu’nda başladı. Okulun yanmasıyla eğitimine Şehit Nusret İlköğretim Okulu’nda devam etti. Mezun olduktan sonra Urfa Kız Öğretmen Okulu’na başladı. 1967-1968 eğitim-öğretim yılında mezun oldu. Öğretmenlik hayatına Yavuz Selim İlkokulu’nda başladı. Daha sonra Vatan İlköğretim Okulu’nda mesleğine devam etti. 1974 yılında eşi Hüsnü Ünalan ile evlendi. 38 yıl boyunca mesleğine devam eden Ünalan, 2004 yılında emekli oldu.

HÜSNÜ ÜNALAN

1947 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlköğretim eğitimini Vatan İlköğretim okulunda tamamladı. Erkek Sanat Okulu’ndan mezun oldu. Askerlik görevini yerine getirdikten sonra Şanlıurfa Müzesi’ne tayin oldu.26 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldu. Hayvan sevgisinden dolayı evinin bir odasını kanarya beslemeye ayırmıştı. Güvercinlerini ise eski Urfa evlerinde beslerdi. Eşi Aysel ÜNALAN ile birlikte tüm birikimlerini eğitime bağışlamaya karar verdiler. 2021 yılında Hüsnü ÜNALAN Covid’e yakalanarak 7 Ekim 2021 yılında vefat etti. Daha önce aldıkları karara bağlı kalarak tüm birikimlerini geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için eğitime bağışladılar.